Nekustamā īpašuma pircējiem


Piedāvājam saviem klientiem veikt visas darbības, kas nepieciešamas saistībā ar uzturēšanās atļaujas iegūšanu, investējot nekustamajā īpašumā.

Ārvalsts pilsonim ir tiesības pieprasīt uzturēšanās atļauju uz laiku līdz 5 gadiem, pamatojoties uz to, ka viņš ir iegādājies vienu vai vairākus nekustamos īpašumus Latvijas Republikā. Pie tam ārzemniekam nedrīkst būt iepriekš nenomaksāti nekustamā īpašuma nodokļi, kā arī nekustamajam īpašumam ir jāatbilst šādām prasībām:

  • Īpašumam jābūt iegādātam pēc 01.07.2010, un brīdī, kad ārvalstnieks piesakās uzturēšanās atļaujas saņemšanai, tam ir jābūt zemesgrāmatai, kas apliecina īpašumtiesības.
  • Kopējai samaksai par īpašumu (Rīgā, Jūrmalā, Ventspilī, Liepājā, Rēzeknē, Daugavpilī, Jelgavā, Valmierā, Jēkabpilī vai arī Rīgas reģionā) ir jābūt vismaz LVL 100 000 (EUR 142 287,18), vai arī ne mazāk kā LVL 50 000 (EUR 71 143,59) pārējos reģionos.
  • Maksājumam par pirkumu jābūt bezskaidras naudas darījumam.
  • Atkarībā no īpašuma atrašanās vietas, attiecīgi vismaz LVL 100 000 (EUR 142 287,18), vai LVL 50 000 (EUR 71 143,59), ārvalstniekam par īpašuma iegādi jāsedz no saviem personiskajiem līdzekļiem.

Mēs piedāvājam saviem klientiem korekti sagatavot un noformēt visus nepieciešamos juridiskos dokumentus sākot no dažādu līgumu slēgšanas, līdz dokumentu iesniegšanai Pilsonības un Migrācijas lietu pārvaldē, kā arī sniegt konsultācijas par paša nekustamā īpašuma iegādi.

PIETEIKTIES PAKALPOJUMAM!



Share This

Share This

Share this post with your friends!